HomeTALK OF THE TOWNJUICYΗ Φαίη Σκορδά κατακεραυνώνει τον Φειδία-«Δεν έχει καμία γνώση, ούτε κοινωνικής φύσεως.»

Η Φαίη Σκορδά κατακεραυνώνει τον Φειδία-«Δεν έχει καμία γνώση, ούτε κοινωνικής φύσεως.»

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε δημόσια τοποθέτηση του Φειδίας Παναγιώτου, με αφορμή σχόλιά του γύρω από τη νοητική αναπηρία.

Το περιστατικό σχολιάστηκε έντονα στην εκπομπή Buongiorno, με τη Φαίη Σκορδά και τον Ανδρέας Μικρούτσικος να εκφράζουν την οργή τους τόσο για το περιεχόμενο των δηλώσεων όσο και για τη συνολική στάση του ευρωβουλευτή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Ιδιαίτερη ενόχληση προκάλεσε, όπως τόνισαν, η έλλειψη στοιχειώδους ενσυναίσθησης, αλλά και η εικόνα του να τρώει μπροστά στον καλεσμένο του, σε μια συζήτηση που αφορούσε σοβαρά κοινωνικά ζητήματα.

«Μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι! Δεν έχει καμία γνώση, ούτε κοινωνικής φύσεως. Άσε το συναισθηματικό, που τρώει εκείνη την ώρα που μιλούν για κάτι σοβαρό και το παιδί εκεί προσπαθεί να σώσει τα πράγματα. Με βλέπετε σε αυτή την κατάσταση γιατί μου ήρθε ένα μήνυμα, για το παιδί που λένε, έβλεπε τη συνέντευξη μαζί με τη μητέρα του, και γύρισε και είπε στη μητέρα του “μαμά, είμαι τρελός εγώ”. Δεν είναι δυνατόν να είναι η πρώτη φορά που ακούς τι είναι Παραολυμπιονίκης και καλείς έναν Παραολυμπιονίκη για να συζητήσετε το θέμα, αλλά δεν ξέρεις τι είναι ο Παραολυμπιονίκης» ανέφερε σε έντονο ύφος η Φαίη Σκορδά

 

 

 

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends