HomeTALK OF THE TOWNJUICYΗλιάνα Παπαγεωργίου - Γιάννης Καραβασάνης: Παντρεύονται τη Δευτέρα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Γιάννης Καραβασάνης: Παντρεύονται τη Δευτέρα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης ετοιμάζονται να ανέβουν ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας τη Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2025, στην Αθήνα. Αυτή η απόφαση σηματοδοτεί την επιστροφή τους σε μια σχέση γεμάτη συναισθηματική ωριμότητα και αμοιβαία στήριξη.

Η Ηλιάνα, σε συνεντεύξεις της, είχε δηλώσει ότι δεν απέκλειε το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, προσθέτοντας ότι ο Γιάννης είναι πιο παραδοσιακός και το επόμενο βήμα ήταν αναμενόμενο.

Η πρόταση γάμου έγινε με ενθουσιασμό, και η Ηλιάνα ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους μέσω Instagram, δείχνοντας το εντυπωσιακό μονόπετρο που της χάρισε ο Γιάννης. Η ίδια ανέφερε με χιούμορ ότι «Σκόπευα να ανακοινώσω τον αρραβώνα μου; Πίστευα όχι. Αλλά να ’μαστε Πιάστηκα στα πράσα on camera καθ’ οδόν προς το στούντιο, και ήθελα να κρυφτώ, αλλά η χαρά δεν με άφησε 😂 Οπότε πριν το δείτε να παίζει, σας το λέω εγώ πρώτη! Και ναι, ήρθε η ώρα να ξεκινήσει το «πότε θα γίνει ο γάμος;» game 😜 Ραφτείτε ❤️💍».

Η τελετή του γάμου τους θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, αν και αρχικά είχαν προγραμματίσει τον γάμο τους για τον Σεπτέμβριο στη Μύκονο. Τα σχέδιά τους άλλαξαν, και μέσα σε μόλις δυόμισι εβδομάδες από την ανακοίνωση του αρραβώνα τους, θα ανταλλάξουν για δεύτερη φορά όρκους αγάπης.

Αυτός ο γάμος δεν είναι απλώς μια επανένωση, αλλά μια νέα αρχή για το ζευγάρι, που δείχνει έτοιμο να προχωρήσει μαζί με αγάπη και αφοσίωση.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends