Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουνέλης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και ο ερχομός της κόρης τους, το 2018, πολλαπλασίασε την ευτυχία τους.
Η μικρή Νεφέλη Ανατολή είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους και, για αυτόν ακριβώς τον λόγο, επέλεξαν να μείνουν στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να χαρίσουν στην κόρη τους μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
- Διαβάστε επίσης: Ήβη Αδάμου: Διακοπές στο Λατσί της Πάφου με την κόρη της και την αδελφή της, Δέσποινα
Η αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram και συχνά πυκνά μοιράζεται με τους followers της διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.
Έτσι, χθες, Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, δημοσίευσε μία από τις στιγμές καθημερινής ευτυχίας με το παιδί της. Συγκεκριμένα, φωτογράφισε τη μικρή να ζωγραφίζει με νερομπογιές, απολαμβάνοντας τη δημιουργική ενασχόλησή της, ενώ η ίδια ετοίμαζε πίτσες.
Δείτε τα παρακάτω στιγμιότυπα:


