Η Άντρεα Κυριάκου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους για τις ανάγκες του περιοδικού, DownTown. Μεταξύ άλλων η γνωστή δημιουργός περιεχομένου και ραδιοφωνική παραγωγός του Sfera 96.8 μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Γιώργο Μερκή μετά τον ερχομό των παιδιών τους.
Με τον Γιώργο Μερκή, τον σύζυγό σου, πώς είναι πλέον τα πράγματα στη σχέση σας, αφότου γίνατε γονείς;
Ως ζευγάρι σίγουρα έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας, όμως πλέον νιώθω ότι έχουμε βρει τις ισορροπίες μας. Δηλαδή, στα κάτω μας, ξέρουμε ότι μετά θα ξανάρθουν οι καλές στιγμές. Δεν πανικοβαλλόμαστε, γιατί σε έναν γάμο με παιδιά, είναι αδύνατο να μην έρθουν και οι δυσκολίες, οι οποίες μπορεί να μην αφορούν καν τους δυο μας και που είναι μόνο στο χέρι του Θεού πολλές φορές. Άρα, πρέπει να αναγνωρίζεις αυτό το κομβικό σημείο και να λες, ξέρεις, είμαστε τώρα κάπως, δώσε χρόνο και θα έρθουν καλύτερες μέρες. Νομίζω αυτό είναι το μυστικό στη δική μας σχέση. Ότι στα κάτω μας έχουμε υπομονή, γνωρίζοντας ότι και αυτό θα περάσει.

Υπάρχουν πράγματα που νοσταλγείς από την εποχή που ήσασταν οι δυο σας και μόνο;
Κάτι που σίγουρα μου λείπει πλέον στη σχέση μου με τον Γιώργο είναι ο χρόνος που είχαμε για τους δυο μας. Με τον Γιώργο περνούσαμε πάντα καλά στις εξόδους μας και στα ταξίδια μας, τα οποία, όπως είναι φυσιολογικό μειώθηκαν πια, όμως ξέρω ότι και αυτό το κομμάτι θα επανέλθει στη ζωή μας. Αυτό που δεν άλλαξε ούτε μέσα στα χρόνια αλλά ούτε και με την έλευση των παιδιών στη ζωή μας, είναι νομίζω ο έρωτας που νιώθουμε ο ένας για τον άλλο. Ακόμα και σήμερα, νομίζω ότι δεν περνά ούτε μια μέρα που να μην νιώθω ερωτευμένη με τον άντρα μου.
Ακούγεται πολύ ρομαντικό αυτό που λες.
Ναι και να σκεφτείς ότι δεν είμαι το άτομο που θα σου πει ρομαντικά λόγια μέσα στην καθημερινότητα. Μπορεί να το λέω τώρα, στη συνέντευξη, και στον ίδιο να μην το πω ποτέ, όμως πραγματικά κάθε φορά που κοιτάζω τον Γιώργο, σκέφτομαι, τι όμορφο άντρα έχω δίπλα μου. Χαίρομαι που τον επέλεξα. Είναι ο άνθρωπός μου.

