HomeTALK OF THE TOWNJUICYΆντρεα Νικολάου Παναγή: Στο ατελιέ της Έφης Παπαϊωάννου για πρόβα νυφικού

Άντρεα Νικολάου Παναγή: Στο ατελιέ της Έφης Παπαϊωάννου για πρόβα νυφικού


Τα σκαλιά της εκκλησίας αναμένεται να ανέβουν σύντομα η Άντρεα Νικολάου Παναγή και ο αγαπημένος της Κωνσταντίνος Παναγή. 

Η γνωστή χορεύτρια και ο γνωστός ποδοσφαιριστής πρόσφατα έγιναν για πρώτη φορά γονείς και τώρα ετοιμάζονται να κάνουν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Τον Ιούνιο του 2021 ο Κωνσταντίνος Παναγή και η Άντρεα Νικολάου Παναγή θα πραγματοποιούσαν τον θρησκευτικό τους γάμο. Ωστόσο, ο κορωνοϊός τους χάλασε τα σχέδια και το ζευγάρι ανέβαλε την ημέρα αυτή, προγραμματίζοντας έτσι νέα ημερομηνία η οποία σύμφωνα με πληροφορίες καθορίστηκε για την Άνοιξη του 2022.

Διαβάστε επίσης: Άντρεα Νικολάου Παναγή: Το τρυφερό βίντεο για τα γενέθλια του συζύγου της

Να θυμήσουμε πως το ερωτευμένο ζευγάρι τον Ιούλιο του 2020 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, λίγο πριν υποδεχθούν στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτα τους, την κορούλα τoυς.

Η νεαρή χορεύτρια έχει ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες αφού πριν από λίγο δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει στο ατελιέ της Έφης Παπαϊωάννου όπου πραγματοποιεί και τις πρόβες νυφικού.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends