HomeTALK OF THE TOWNJUICYΑποστόλης Τότσικας - Ρούλα Ρέβη: Πρωινή βόλτα με τα δίδυμα παιδιά τους, Άγγελο και Ειρήνη

Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη: Πρωινή βόλτα με τα δίδυμα παιδιά τους, Άγγελο και Ειρήνη

Τους τελευταίους 15 μήνες έχει αλλάξει άρδην η καθημερινότητά τους, καθώς η έλευση των δίδυμων παιδιών τους, του Άγγελου και της Ειρήνης, της έχει δώσει άλλη προοπτική. Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας βιώνουν την πιο πλήρη περίοδο στη ζωή τους, απολαμβάνοντας τη φροντίδα των διδύμων και τα τρυφερά συναισθήματα που γεννά αυτή στις καρδιές τους. Οι δυο τους αφιερώνουν συνειδητά πολύ χρόνο στον Άγγελο και την Ειρήνη, γίνονται και πάλι παιδιά ενώ παίζουν μαζί τους και πολύ συχνά μοιράζονται οικογενειακές τους στιγμές με τους φίλους τους στο Instagram.

totsikas-2

 

totsikas-4
Αν και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο είναι αυξημένες, του μεν ηθοποιού με τα γυρίσματα του «Μπρούσκο», της δε φωτογράφου με τα editorials μόδας και τις φωτογραφίσεις για περιοδικά, επιδιώκουν πάντα να κάνουν πράγματα μαζί με τα μικρά τους, θέλοντας να «ρουφήξουν» κάθε στιγμή από το μεγάλωμά τους, κάθε καινούργια τους δραστηριότητα. Ήδη ο Άγγελος και η Ειρήνη κάνουν τα πρώτα τους βήματα, γι’ αυτό και οι οικογενειακές τους έξοδοι είναι ολοένα και συχνότερες. Πριν από μερικές ημέρες ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε μια πρωινή βόλτα στην Αθήνα.

totsikas-3

Οι δύο γονείς, σπρώχνοντας τα καροτσάκια των παιδιών τους, περπάτησαν στο κέντρο της πόλης, ενώ αργότερα ο Αποστόλης βοήθησε τον Άγγελο να κάνει μερικά βήματα στο πεζοδρόμιο, κρατώντας τον πάντα από το χέρι. Παίζοντας και γελώντας σε παιδική χαρά της περιοχής, η οικογένεια απόλαυσε την έξοδό της. Στην παρέα τους ο ηθοποιός και η φωτογράφος είχαν και το συνάδελφο του Αποστόλη Τότσικα, Μιχάλη Λεβεντογιάννη.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends