HomeTALK OF THE TOWNJUICYΑθηνά Οικονομάκου: Βρέθηκε στο Royal Ascot & συνάντησε την Βασίλισσα Ελισάβετ

Αθηνά Οικονομάκου: Βρέθηκε στο Royal Ascot & συνάντησε την Βασίλισσα Ελισάβετ

Στο Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα στην πόλη Ascot βρίσκεται η Αθηνά Οικονομάκου όπου πραγματοποιείται το σημαντικό κοινωνικό γεγονός Royal Ascot.

Ένα κοινωνικό γεγονός που είναι στενά συνδεδεμένο με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας και η παράδοση του συγκεκριμένου event είναι τα επιβλητικά παραδοσιακά καπέλα που φοράνε οι γυναίκες που βρίσκονται εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το μαγιό που πρέπει να έχουμε όλες στην γκαρνταρόμπα μας! (pic)

Εκεί βρέθηκε η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με την Χριστίνα Κοντοβά αφού ήταν καλεσμένες του brand Longines για να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο κοινωνικό γεγονός.

Εκεί βέβαια βρέθηκε και η βασίλισσα Ελισάβετ που έχει μεγάλη αδυναμία στα άλογα και στο συγκεκριμένο γεγονός. Η Aθηνά μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τον ενθουσιασμό της που συνάντησε την Βασίλισσα Ελισάβετ. Μάλιστα η ίδια έγραψε πως κατάφερε ένα από τους στόχους που είχε στο bucket list της.

 

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends