HomeTALK OF THE TOWNJUICYΧαμός στον Κωνσταντίνο Αργυρό: Κύπριοι παρουσιαστές χόρεψαν ζεϊμπέκικο και διασκέδασαν με τη ψυχή τους

Χαμός στον Κωνσταντίνο Αργυρό: Κύπριοι παρουσιαστές χόρεψαν ζεϊμπέκικο και διασκέδασαν με τη ψυχή τους

Τον Κωνσταντίνο Αργυρό απόλαυσαν αρκετά επώνυμα πρόσωπα του νησιού μας το τριήμερο του κατακλυσμού.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε στην Πάφο σε πολυτελές τουριστικό θέρετρο κοντά από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και ερμήνευσε αγαπημένες επιτυχίες του με αρκετά πρόσωπα της κυπριακής showbiz να διασκεδάζουν μαζί του.

Όπως είδαμε από κάποια στιγμιότυπα από τα social media, ξεσήκωσε για τα καλά τους θαμώνες και μεταξύ αυτών που βρέθηκαν εκεί, κύπριοι παρουσιαστές οι οποίοι χόρεψαν και διασκέδασαν με τη ψυχή τους.

Εκεί βρέθηκε μεταξύ άλλων και η ραδιοφωνική παραγωγός του Sfera 96,8 Κωνσταντίνα Ευριπίδου η οποία ανέβασε μία φωτογραφία με την μικρή Αριάδνη, ο Νικήτας Κυριάκου, Χρύσανθος Τσουρούλης, Αιμιλία Κενεβέζου, Μιχάλης Σοφοκλέους. 

Βίντεο από: pafospress

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends