HomeTALK OF THE TOWNJUICYΧριστιάνα Αρτεμίου: «Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση...έβαλε το χέρι του μέσα στη φούστα μου»

Χριστιάνα Αρτεμίου: «Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση…έβαλε το χέρι του μέσα στη φούστα μου»

Σοκάρει η αγαπημένη ηθοποιός και σεναριογράφος με την εξομολόγηση της.

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον χώρο του θεάματος και τις καταγγελίες που έγιναν από διάφορες γυναίκες του χώρου, με παρότρυνση της Ζέτας Δούκα, η οποία με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε την σωματική και λεκτική βία που υπέστη από τον Γιώργο Κιμούλη, η αγαπημένη Χριστιάνα Αρτεμίου θέλησε να μοιραστεί ένα δικό της περιστατικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reporter, η Χριστιάνα Αρτεμίου προχώρησε σε μια δική της προσωπική εξομολόγηση αναφορικά σε ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε όντας σε νεαρή ηλικία στον κόσμο του θεάτρου.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση στα 25 μου από μεγάλο σε ηλικία και φτασμένο ηθοποιό. Περίμενα στα παρασκήνια για να βγω στη σκηνή. Ήρθε από πίσω μου, μου ψιθύρισε στο αυτί και έβαλε το χέρι του μέσα στη φούστα μου. Σοκαρίστηκα. Για να απομακρυνθώ βγήκα στη σκηνή —ήταν η σειρά μου ούτως ή άλλως να εμφανιστώ— και σε όλη τη διάρκεια σκεφτόμουν τι έπρεπε να κάνω. Ο συγκεκριμένος με είχε φέρει στο θέατρο από τη Λευκωσία στο αυτοκίνητό του. Μοιράστηκα τι έγινε με ένα άλλο συνάδελφο και μου έκανε τη χάρη να με φέρει αυτός πίσω στη Λευκωσία για να μην ξαναβρεθώ μαζί του. Δυστυχώς, στον κόσμο του θεάτρου υπάρχουν αυτά και όλοι που είναι εντός τα ξέρουν. Όταν είσαι μικρός και στα πρώτα βήματα της καριέρας σου δεν μιλάς. Και αυτοί που μιλούν βγάζουν όνομα και δεν τους παίρνουν σε δουλειές. Λένε ‘αυτός μιλά’.»

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends