HomeTALK OF THE TOWNJUICYΔήμητρα Βαμβακούση: Πήγε στο Ηρώδειο κι έμεινε με τα τακούνια στο χέρι!

Δήμητρα Βαμβακούση: Πήγε στο Ηρώδειο κι έμεινε με τα τακούνια στο χέρι!

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» το βράδυ της Πέμπτης (19-09) στο Ηρώδειο για την τιμητική συναυλία αφιερωμένη στον Θάνο Μικρούτσικο των ποιητών και των μεγάλων τραγουδιών.

Ανάμεσα στους επώνυμους και ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση.

Διαβάστε επίσης:Δήμητρα Βαμβακούση: Λατρέψαμε τα βίντεο με τον Ντάνο και την κόρη τους

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε χαμογελαστό και λαμπερό μέσα στα υπέροχα κοστούμια που επέλεξαν να φορέσουν για την περίσταση και όπως ήδη παρατήρησες η Δήμητρα έμεινε με τα τακούνια στο χέρι.

Ο λόγος φυσικά δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι στο Ηρώδειο έχουν απαγορευτεί τα τακούνια ώστε να μην προκαλούν φθορές στα μάρμαρα. Προφανώς η Δήμητρα Βαμβακούση δεν γνώριζε τους κανονισμούς και έτσι έμεινε ξυπόλητη αλλά θα πούμε κι ένα μπράβο για τον σεβασμό που επέδειξε.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Vamvakousi Papoutsia 2

Vamvakousi Papoutsia 1

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends