HomeTALK OF THE TOWNJUICYΔύσκολες ώρες για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ: Δεν μπορεί να κουνήσει χέρια και πόδια

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ: Δεν μπορεί να κουνήσει χέρια και πόδια

Ώρες αγωνίας για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ που σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα, μετά από το πρόσφατο ατύχημά του, δεν μπορεί να κουνήσει τα δύο χέρια του και το δεξί του πόδι.

Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ημέρες, ο μουσικός είχε ατύχημα στην μπανιέρα του σπιτιού του, το οποίο τον τραυμάτισε σοβαρά και του έχει δημιουργήσει κινητικό πρόβλημα. Μετά από 6 ώρες αγωνίας, όπου έμεινε πεσμένος στο μπάνιο, μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο αλλά ευτυχώς η αξονική δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα στο κεφάλι.

Την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το Λοιπόν, θα μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική και θα ξεκινήσει εντατικά φυσικοθεραπείες, προκειμένου να αποκατασταθεί γρήγορα το πρόβλημα στα χέρια και στο πόδι του. Στο πλευρό του, εκτός από τους φίλους του, βρέθηκαν ο θείος του Αντώνης Βουγιουκλάκης και οι ξαδέρφες του, Κατερίνα και Ίνα Παπαμιχαήλ.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends