Εκτός αέρα βρίσκεται από σήμερα Δευτέρα 20 Ιανουρίου και μέχρι την Παρασκευή η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.
Αυτό συνέβη, καθώς όπως έγινε γνωστό εκτός από το πρόστιμο των 150.000 ευρώ που επέβαλε το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο στην εκπομπή «Μεσημέρι», αποφάσισε να ρίξει και «μαύρο» για μία εβδομάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι όλα αυτά ήρθαν μετά τα σχόλια του παρουσιαστή και των υπόλοιπων συντελεστών για την υπόθεση που αφορούσε τη σεξουαλική παρενόχληση φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη..
Ο τρόπος που σχολιάστηκε, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.
Το «κόψιμο» της εκπομπής για μία εβδομάδα, όπως είναι αναμενόμενο, προκάλεσε κενό δύω ωρών στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα από τις 12.00 μέχρι τις 14.00. Έτσι ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να καλύψει αυτό το κενό με τους «Αταίριαστοι» και «Αδύναμο Κρίκο».

