HomeTALK OF THE TOWNJUICYΈλενα Θεοδώρου: «Δεν έχω ιδέα γιατί η Μαρία με έκανε unfollow…ποτέ δεν τσακωθήκαμε»

Έλενα Θεοδώρου: «Δεν έχω ιδέα γιατί η Μαρία με έκανε unfollow…ποτέ δεν τσακωθήκαμε»

Η Έλενα Θεοδώρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Με Αγάπη Χριστιάνα» και συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο, Τάσο Ευαγγέλου.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια τον τελευταίο χρόνο είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά αφού πριν από 11 μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ενώ λίγο αργότερα δέχτηκε την πρόταση από τον σταθμό του Omega για να βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής «Έλα να δεις».

Η ίδια μεταξύ άλλων μίλησε για την μητρότητα, τον σύντροφο της, τα νέα της καθήκοντα, ενώ δεν δίστασε να δώσει τη δική της θέση για την σχέση της με την Μαρία Ιωάννου και το περιβόητο unfollow.

Δείτε την σχετική συνέντευξη:

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends