HomeTALK OF THE TOWNJUICYΕλίτα Μιχαηλίδου: Η πρώτη φωτογραφία απ' το νέο στούντιο και οι συνεργάτες

Ελίτα Μιχαηλίδου: Η πρώτη φωτογραφία απ’ το νέο στούντιο και οι συνεργάτες

Λίγα μόνο 24αωρα έμειναν μέχρι την έναρξη της νέας τηλεοπτικής εκπομπής της Ελίτας Μιχαηλίδου “Γυναικεία Υπόθεση”. Η δημοφιλής παρουσιάστρια έφτιαξε μια καινούρια εκπομπή έχοντας ως κεντρικό άξονα θέματα που αφορούν γυναίκες.

Η Ελίτα Μιχαηλίδου μαζί με την Κωνστάντια Δημητριάδου, αρχισυντάκτρια του περιοδικού Hello! και την ηθοποιό Μαριλένη Σταύρου κάνουν πρεμιέρα στις 9 Οκτωβρίου στο ΡΙΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικές φωτογραφίες από το γάμο της κόρης της Ελίτας Μιχαηλίδου

Μαζί με άλλες καταξιωμένες και επιτυχημένες γυναίκες όπως η Ρίτα Αττάλα, η Άντρεα Κυριάκου, η Αγγέλα Πιερή και άλλες, ενώνουν τις δυνάμεις τους και έρχονται να δώσουν νέα πνοή στην κυπριακή τηλεόραση με την πλούσια θεματολογία της εκπομπής!

Μάλιστα την Παρασκευή, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της την πρώτη φωτογραφία απ’ το νέο της στούντιο.

 

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends