Μετά τις διακοπές που πραγματοποίησαν οι δυο τους στο νησί των ανέμων, Ευθύμιος Δίπλαρος και Αργυρώ Ροτσίδου, επέλεξαν να πάρουν τα παιδιά τους και να ταξιδέψουν στην μαγευτική Κρήτη, για τις οικογενειακέςκαλοκαιρινές τους διακοπές.
Μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, απολαμβάνουν τις βουτιές τους και παιχνίδια στην άμμο, στις υπέροχες παραλίες των Χανιών.
Διαβάστε επίσης: Αργυρώ Ροτσίδου – Ευθύμιος Δίπλαρος: Οι ξέγνοιαστες διακοπές στη Μύκονο
Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια αξιολάτρευτη οικογενειακή φωτογραφία, γράφοντας στη λεζάντα: «Η πηγή της ζωής μου και της δύναμής μου. Λίγες μέρες ξεκούρασης με την προσωπική μου βάση, την οικογένειά μου. Να είστε όλοι καλά φίλες και φίλοι μου, να πάρετε τις ανάσες σας και ξανά στη δουλειά για την προκοπή και την πρόοδο της Κύπρου μας. Καλό καλοκαίρι να έχουμε».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

