HomeTALK OF THE TOWNJUICYΠροετοιμασίες για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη:«Την Πέμπτη θα ντυθώ νύφη»

Προετοιμασίες για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη:«Την Πέμπτη θα ντυθώ νύφη»

Νυφούλα θα ντυθεί η Γαρυφαλλιά Καλληφώνη όπως η ίδια γνωστοποίησε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, όχι όμως στο πλευρό του Χρήστου Μάστορα.

Το γνωστό μοντέλο ετοιμάζεται για το Yes I Do Catwalk by Georg Jensen, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης: Γαρυφαλλιά για Μάστορα: «Ήμουν τόσο ερωτευμένη που κοιμόμουν δύο ώρες και ένιωθα ότι ήταν 20»

Σε Insta Story που ανέβασε μας έδειξε τα κόκκινα νύχια της, τα οποία όπως ενημέρωσε τους followers της θα έπρεπε να αποχαιρετήσει για να υιοθετήσει ένα πιο μίνιμαλ μανικιούρ, αφού θα ντυθεί νύφη.

“Πάμε για νυχάκια γιατί την Πέμπτη θα ντυθώ νύφη” έγραψε και λίγο αργότερα μας έδειξε το νέο μανικιούρ που επέλεξε για την περίσταση.

Garifalia.kalifoni 1710255333 3322185029695712459 1680490967

Garifalia

Η ίδια πριν από μερικές μέρες ανέβασε κάποιες φωτογραφίες από την πρόβα νυφικού που έκανε, με πολλούς να πιστεύουν ότι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο πρόκειται για επαγγελματικό σκοπό.

Image 9
Image 8

Υπενθυμίζουμε ότι είχε περπατήσει ως νύφη και στο περσινό bridal catwalk.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends