Ένα όμορφο και χαλαρό Σαββατοκύριακο φαίνεται ότι πέρασαν Άντρεα Κυριάκου και Γιώργος Μερκής οι οποίοι όπως είδαμε από τα social media, χθες πέρασαν μια όμορφη Κυριακή παρέα με τον μικρό Λαμπρινό στο λούνα παρκ.
Ο μικρός φάινεται ότι δεν τους άφησε λεπτό και τους γύρισε σε όλα τα παιχνίδια που υπήρχαν, γεμάτος όρεξη για παιχνίδι! Κάπως έτσι πέρασε το βράδυ της Κυριακής το όμορφο ζευγάρι ενώ αφού έπαιξαν με τον μικρό, απόλαυσαν όπως είδαμε και το παγωτό τους.
Διαβάστε επίσης: Η Άντρεα Κυριάκου απολαμβάνει παιχνίδια με τον μικρό Λαμπρινό
Η ραδιοφωνική παραγωγός του Sfera 96,8 ανέβασε διάφορα insta stories από τα οποία διαπιστώσαμε ότι ο μικρός δεν ήθελε με τίποτα να φύγει από εκεί αφού βρισκόταν στον κόσμο των παιχνιδιών, έναν κόσμο που λατρεύουν όλα τα παιδάκια.
Εξάλλου αν έχουμε να θυμόμαστε κάτι από τα παιδικά μας χρόνια, είναι αυτές οι μοναδικές στιγμές ατελείωτου παιχνιδιού.








