Μεγώλωσε η οικογένεια του Γιώργου Παπαδόπουλου και της Γαλάτειας Βασιλειάδη, αφού το ζευγάρι υποδέχθηκε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Εδώ και λίγες ώρες το ζευγάρι βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους καθώς ο ερχομός του δεύτερου γιου του, τους έκανε τρισευτυχισμένους.
Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσαν μέσω των instastories τόσο ο γνωστός τραγουδιστής, όσο και η η αγαπημένη του. Αν και ήταν προγραμματισμένο να γεννήσει σε δύο εβδομάδες, τελικά γέννησε νωρίτερα.
Ο νεογέννητος γιος του ζευγαριού θα πάρει το όνομα Ιορδάνης, όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του.
«Ο Άγγελος δεν πήρε το όνομα του παππού του. Του δώσαμε αυτό το όνομα γιατί συνηθίζαμε να λέμε ο ένας τον άλλο «άγγελέ μου». Τώρα, επειδή ο πεθερός μου είναι ένας άνθρωπος που έχω πολύ ψηλά, του υποσχέθηκα ότι θα του δώσω το όνομά του. Θα τον βαφτίσουμε λοιπόν Ιορδάνη και το πιθανότερο είναι το μυστήριο να γίνει το επόμενο καλοκαίρι στην Κύπρο» είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος.


