Ο Γιώργος Θεοφάνους παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Τάσο Τρύφωνος για τις ανάγκες της εκπομπής του Alpha Κύπρου, «Τετ α Τετ» η οποία θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή 27 Οκτωβρίου.
Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος Κύπριος μουσικοσυνθέτης μίλησε για την απώλεια της μαμάς του, ενώ παράλληλα έριξε τα βέλη του στη Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία έβγαλε από το πρόγραμμά της το τραγούδι «Φεγγάρι» αφότου χρησιμοποιήθηκε σε διαφήμιση με τον Τάσο Μπουγά.
«Πολλές φορές όταν αναφέρομαι στη μητέρα μου μου λένε ότι αν δεν την είχα χάσει μπορεί να μην ήμουν το ίδιο. Ας μην την είχα χάσει λοιπόν και ας μην ήμουν το ίδιο», δήλωσε βουρκωμένος ο Γιώργος Θεοφάνους.
- Διαβάστε επίσης: Κάρμεν Ρουγγέρη: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό
«Το τραγούδι είναι του συνθέτη και του στιχουργού. Μπορεί η Νατάσα να το αντιμετώπισε έτσι και γι’ αυτό και το έκοψε από το πρόγραμμά της. Σήμερα μιλάς με έναν καινούργιου τραγουδιστή και εκείνη τη στιγμή σκέφτεται που θα επενδύσει αυτά που θα βγάλει», σημείωσε ο Γιώργος Θεοφάνους.
Δείτε το παρακάτω βίντεο:

