Είχαμε μάθει ποιον οίκο εμπιστεύτηκε για το νυφικό της, έγινε γνωστό αμέσως ότι το μήκους πέντε μέτρων πέπλο της ήταν κεντημένο με λουλούδια που αντιπροσωπεύουν τις 53 χώρες της Κοινοπολιτείας, αλλά και δύο λουλούδια της επιλογής της, εκ των οποίων μια παπαρούνα της Καλιφόρνιας, πολιτεία από την οποία κατάγεται, αλλά δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, τι άλλο είχε κεντήσει στο νυφικό της.
Η Δούκισσα του Σάσεξ έκανε μια κίνηση για καλοτυχία στον γάμο της, που σχετίζεται με το πρώτο ραντεβού που βγήκε με τον πρίγκιπα Χάρι.
Συγκεκριμένα, στο ντοκιμαντέρ «Queen of the World» του τηλεοπτικού δικτύου ITV, το οποίο είναι αφιερωμένο στο ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ, η Μέγκαν κάνει μια σύντομη εμφάνιση μαζί με το νυφικό της κι εκεί αποκαλύπτει ότι την ημέρα του γάμου της ακολόυθησε τη βρετανική παράδοση για καλή τύχη.
Η παράδοση θέλει τη νύφη να φορά «κάτι παλιό, κάτι καινούργιο, κάτι δανεικό και κάτι μπλε». Όπως έκανε γνωστό, ζήτησε να της ράψουν στο στρίφωμα του νυφικού της ένα κομμάτι μπλε ύφασμα από το φόρεμα που φόρεσε στο πρώτο της ραντεβού με τον πρίγκιπα Χάρι.








