HomeTALK OF THE TOWNJUICYH Κατερίνα Στικούδη μιλά για την εγκυμοσύνη της - «Είναι κάτι που δεν είχαμε προγραμματίσει»

H Κατερίνα Στικούδη μιλά για την εγκυμοσύνη της – «Είναι κάτι που δεν είχαμε προγραμματίσει»

Την πιο όμορφη φάση της ζωής της διανύει η Κατερίνα Στικούδη αφού περιμένει το δεύτερο της παιδάκι και έτσι το πρωί της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου, η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και μίλησε για την εγκυμοσύνη της.

Διαβάστε επίσης Κατερίνα Στικούδη: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στο δεύτερο παιδί της

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι κάτι που δεν είχαμε προγραμματίσει αλλά έτσι γίνονται καμία φορά, στα ξαφνικά. Το περνάω εύκολα. Πολύ χαλαρά. Έχω βαρύνει πιο νωρίς από ότι στον Βύρωνα. Μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα είσαι μια άλλη. Η αλλαγή στο σώμα και στην όλη κατάσταση είναι πολύ έντονη. Έχω μπει στον 7ο μήνα, τον Φλεβάρη γεννάω. Όλο αυτό το πράγμα κάθε γυναίκα το βιώνει διαφορετικά. Δεν χρειάζεται να μας αγχώνουν και εμείς να μην αγχώσουμε τους άλλους. Αν πεινάει, ας φάει. Αν θέλει να χάσει, ας τα χάσει.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Στικούδη: Αποκάλυψε πότε θα γεννήσει

Όταν είναι άγνωστα τα πράγματα έχεις την άγνοια κινδύνου. Δεν ξέρεις τι θα συμβεί και τι σε περιμένει. Τώρα που ξέρεις τι σε περιμένει, έχεις μια σιγουριά για το πώς θα διαχειριστείς κάποια πράγματα. Η στιγμή της γέννας είναι κάτι που δεν ξέρεις πώς θα πάει και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Ο Βαγγέλης μπήκε στον τοκετό και τώρα θα μπει. Εκείνη την στιγμή δεν αισθανόμουν και πολλά, ποιος είναι γύρω μου κτλ. Έλεγα “Αχ, Παναγία μου να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία μετά από 12 ώρες”», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Στικούδη.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends