Η Maria Menounos μοιράστηκε διαδικτυακά τις στιγμές της στο νοσοκομείο, για… ευχάριστο λόγο. Η 36χρονη παρουσιάστρια του E! News, έδειξε μέσω Snapchat στιγμές από την εξωσωματική της γονιμοποίηση.
Συγκεκριμένα, έκανε τη διαδικασία ωοληψία και είπε χαρακτηριστικά: «Αρχίζουν να με ναρκώνουν. Είναι ωραία!». Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια είναι έτοιμη για ένα παιδί, όπως άλλωστε είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες στο People. «Παραδέχομαι πως είμαι έτοιμη. Και ο Kev κι εγώ νιώθουμε έτοιμοι για αυτό», είχε τονίσει μεταξύ άλλων.
Ο Kevin Undergaro, ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου on air βρισκόταν όπως είναι φυσικό στο πλευρό της, στο νοσοκομείο, με την αγαπημένη του να βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι, χωρίς ίχνος μακιγιάζ.





