Αποκάλυψε και τι εκπομπή θα ήθελε να κάνει προτού φύγει από την τηλεόραση.
Δεν σκοπεύει να μείνει για πολύ ακόμα στην τηλεόραση, σύμφωνα με την ίδια. Η Ναταλία Γερμανού με αφορμή την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη μετά από 30 ολόκληρα χρόνια, απάντησε με ειλικρίνεια για το εάν έχει σκεφτεί ποτέ την δική της τηλεοπτική αποχώρηση.
Συγκεκριμένα σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής το «Πρωινό» είπε ότι «Εγώ εργάζομαι και επειδή το αγαπώ πολύ αυτό το επάγγελμα και για βιοποριστικούς λόγους. Νομίζω μόλις αισθανθώ ότι είμαι αρκετά ασφαλής θα… απαλλάξω τον κόσμο από την παρουσία μου. Δεν σκοπεύω να μείνω για πολύ ακόμα στην τηλεόραση. Στην τηλεόραση κάποια στιγμή θα τα κρεμάσω τα μικρόφωνα και τα ακουστικά» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.
Όσον αφορά την εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει προτού φύγει, είπε ότι «Ένα βραδινό late night σόου είναι αυτό που, αν μου έλεγε κάποιος το πώς θέλεις να αποχωρήσεις από την τηλεόραση θα έλεγα έτσι»
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter αυτοπροσδιορίζεται ως «στιχουργός πόνου», η Ναταλία Γερμανού απάντησε: «Είμαι στιχουργός πόνου. Έχω γράψει 325 τραγούδια, από αυτά τα 290 είναι για να ξυραφιαστείς, τα υπόλοιπα είναι χαράς».
Δείτε όλα όσα είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1:

