Για τα παιδικά της χρόνια, την ψυχανάλυση, την συμμετοχή της στη Eurovision αλλά και τον σύντροφό της μίλησε η πανέμορφη τραγουδίστρια Demy στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου το οποίο θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.
Απόσπασμα από τη συνέντευξη:
Ο γάμος δεν είναι κάτι που σε αφορά, αφού, όπως έχεις πει και η ίδια, συγκατοικείς πια με τον σύντροφό σου και ζείτε «σαν παντρεμένοι»;
Θεωρώ ότι είναι κάτι τυπικό, που ίσως χρειαστεί κάποια στιγμή, αλλά έως τώρα δεν έχει χρειαστεί. Επιλέγουμε ο ένας τον άλλον κάθε μέρα στην πράξη, συνειδητά και από επιλογή, χωρίς να χρειάζεται κάτι άλλο.
Να υποθέσω πως οι στίχοι του «Θέλω να με κρατάς», του τραγουδιού σου που μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Records και ήδη ακούγεται πολύ, είναι αφιερωμένοι στον άνθρωπό σου – τον Κωνσταντίνο σκεφτόσουν όταν το ερμήνευες;
Πάντα βάζω εικόνες στο μυαλό μου όταν τραγουδάω κάποιο τραγούδι στο στούντιο και σίγουρα βοηθάει στην ερμηνεία όταν στην προσωπική σου ζωή ταυτίζεσαι με αυτό που τραγουδάς. Έχει τύχει να μην είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, να ερμηνεύω κάποιο αντίστοιχο τραγούδι στο studio, και να δυσκολεύομαι να συγκρατήσω τα δάκρυα μου. Όλα μέσα στη ζωή είναι! Και γι’ αυτό χρειαζόμαστε τη μουσική.

