HomeTALK OF THE TOWNJUICYΗ Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πώς έγινε το ατύχημα στο μάτι και λέει στο κοινό «Να προσέχετε»

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πώς έγινε το ατύχημα στο μάτι και λέει στο κοινό «Να προσέχετε»

Ατύχημα στο μάτι είχε τις προηγούμενες ώρες η Ελένη Μενεγάκη, με αποτέλεσμα η χθεσινή εκπομπή της (30 Ιανουαρίου) να μην βγει στον αέρα.

Μετά την απουσία και τα δημοσιεύματα που γράφτηκαν, στη σημερινή εκπομπή η παρουσιάστρια ήθελε να αναφερθεί σε αυτό:

«Καλησπέρα σας, σαν ψέμα μου φαίνεται. Σαν ψέμα ότι εγώ χθες δεν ήμουν στην εκπομπή, σαν ψέμα ότι έγινε ό,τι έγινε χθες και σήμερα εδώ. Πόσο χαίρομαι που είμαι εδώ πρώτον και δεύτερον που είμαστε μαζί και τρίτον που τελικά ήταν κάτι που μπορούσε να διορθωθεί. Ευτυχώς ότι έφυγα από εδώ χθες γρήγορα, στο παρά πέντε και ότι το μεγάλο μας κανάλι -και το λέω με την καρδιά μου- με παρότρυνε να φύγω. Είχε να κάνει με το μάτι και με τα μάτια δεν παίζεις όταν έχει καρφωθεί κάτι μέσα. Ευχαριστώ το μεγάλο μας κανάλι, τον κ. Σούσουλα, τους συνεργάτες μου και όλους εσάς για την ανησυχία σας. Να που συνέβη κι αυτό. Και γι’ αυτό δεν πρέπει να λέμε μεγάλες κουβέντες, ούτε να κοροϊδεύουμε. Και όσοι με ξέρουν χρόνια λένε ότι πάντα τους έλεγα πως ό,τι κι αν συμβεί, εγώ θα είμαι εδώ μέσα και θα είμαι η τελευταία που θα φύγω» ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Και τόνισε: «Είναι αυτό που τα βλέπεις όλα σε ένα λεπτό και λες: αυτό ήταν. Να προσέχετε! Ειδικά εμείς κορίτσια με τα μολύβια-γιατί έτσι έγινε- μέσα στα μάτια και ξαφνικά να σου πει μία αγκίθα… Τέλος πάντων… Περαστικά!».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν πήγα μεσημεριάτικα στο σπίτι μου, είπα και τώρα τι κάνεις Ελένη μου; Είναι αυτό που λες κάτσε είμαι αλλιώς μονταρισμένη και κουρδισμένη στη ζωή μου. Μπήκα σπίτι μου, κοιτούσα δεξιά και αριστερά και δεν ήταν κανείς στο σπίτι γιατί έφτασε τρεις η ώρα, ούτε τα παιδιά είχαν σχολάσει και είπα τώρα τι κάνω; Τα είχα χαμένα…»!

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends