HomeTALK OF THE TOWNJUICYΗ πρώτη ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη μετά το τραγικό τροχαίο: Το αινιγματικό της μήνυμα

Η πρώτη ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη μετά το τραγικό τροχαίο: Το αινιγματικό της μήνυμα

​Περίπου τρεις μήνες πέρασαν μετά το τραγικό τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης και η μνήμη του δεν λέει να ξεχαστεί.

Το Σάββατο το πρωί το δικό της μήνυμα έστειλε και η συνεπιβάτιδα του Παντελή, Μίνα Αρναούτη. Η νεαρή, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, ανέβασε μία εικόνα όλο νόημα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Πρέπει να χάσεις το κορίτσι πριν βρεις το θάρρος να της εξηγήσεις. Και πρέπει να πεθάνεις μερικές φορές πριν μπορέσεις πραγματικά να ζήσεις.» γράφει η εικόνα!

Αν και δεν ξέρουμε για ποιους πάει όλο αυτό… αξίζει να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται για λόγια του γνωστού Αμερικανού συγγραφέα Τσαρλς Μπουκόβσκι.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends