Όλα σχεδόν είναι έτοιμα για την βάφτιση του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 22/09 στην Αθήνα.
Στο πλευρό της γνωστής Influencer εκείνη την ημέρα θα είναι αγαπημένα της πρόσωπα, μεταξύ αυτών και τα ετεροθαλή αδέρφια της που θα ταξιδέψουν από τη Σουηδία και την Ολλανδία.
Διαβάστε επίσης: Τούνη-Αλεξάνδρου: Όσα γνωρίζουμε για την βάφτιση του γιου τους
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί θα δω τα αδέρφια μου. Θα έρθουν για τη βάφτιση. Για όσους με ακολουθείτε καιρό, θα γνωρίζετε πως έχω έναν αδελφό από Σουηδία και μια αδελφή από Ολλανδία. Είναι ετεροθαλή αδέλφια μου από την πλευρά του μπαμπά και έχουμε να ειδωθούμε χρόνια» έγραψε η γνωστή επιχειρηματίας, στο Instagram.
Μάλιστα το βράδυ της Τετάρτης όπως είδαμε από τα social media συναντήθηκε με τον μικρότερο αδερφό της David, ο οποίος είναι κούκλος, μισός Σουηδός και μισός Έλληνας!
Τα δυο αδέρφια πήγαν στο Σύνταγμά και παρακολουθούσαν την αλλαγή φρουράς στον Άγνωστο Στρατιώτη, με την Ιωάννα Τούνη να απαθανατίζει τη στιγμή και να συστήνει στους διαδικτυακούς της φίλους τον αδερφό της.
Διαβάστε επίσης:Βρισηίδα Ανδριώτου: Το«καρφί» για την Τούνη και το παρόμοιο βίντεο στο Tik Tok με τις φίλες – φίδια
Δείτε πιο κάτω το βίντεο που ανέβασε:

