HomeTALK OF THE TOWNJUICYJacquemus: Η αποστομωτική απάντηση σε ομοφοβικό σχόλιο - «Οι τσάντες μου δεν σε θέλουν»

Jacquemus: Η αποστομωτική απάντηση σε ομοφοβικό σχόλιο – «Οι τσάντες μου δεν σε θέλουν»

Η ανάρτηση του σχεδιαστή ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου που προκάλεσε αντιδράσεις χωρίς κανένα απολύτως λόγο.

Ο γάλλος σχεδιαστής Jacquemus κατάφερε να δημιουργήσει μια αυτοκρατορία στο χώρο της μόδας, η οποία μέσα σε πολύ λίγα χρόνια βρίσκεται στις νούμερο ένα επιλογές όλων των fashionistas.
Ο γνωστός σχεδιαστής ανήμερα του Αγίοπυ Βαλεντίνου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύζυγό του, Marco Maestri, στην οποία ανταλλάζουν ένα φιλί μέσα σε μια πισινά.

Jacquemus 274008702 748247489495005 1235025640892456488 N

Αυτό και μόνο στάθηκε η αφορμή για να δημιουργηθεί ένα κύμα μίσους από ομοφοβικά σχόλια κάτω από την φωτογραφία ενώ πολλοί χρήστες σχολίαζαν με τα emojis εμετού κάτι το οποίο ο σχεδιαστής δεν άφησε ασχολίαστο. «Είμαι γκέι. Σταματήστε να σχολιάζετε κάτω από το post μου. Η αγάπη πάντα νικά!, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Μάλιστα, μια αποστομωτική απάντηση έδωσε μια χρήστη η οποία έγραψε κάτω από την φωτογραφία πως κάποτε ήθελε να αγοράσει τσάντα του σχεδιαστή ενώ τώρα (μετά την φωτογραφία με το φιλί δηλαδή) , δεν θέλει.

Ο Jacquemus της απάντησε όπως έπρεπε αφού δημοσίευσε το σχόλιο της και έγραψε: «Οι τσάντες μου δεν σε θέλουν. Εάν ήξερες πόσοι γκέι άνθρωποι εργάζονται στην εταιρία Jacquemus. Δεν σε θέλουμε σαν μία ομοφοβική μελλοντική πελάτισσα. Δεν αξίζεις τα προϊόντα μας. Τελεία».

Jacquemus 273918020 897558457604451 413361078999820545 N 1
Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends