Στο πλευρό της Ουκρανίας βρίσκεται και η Κύπρος με συλλογή τροφίμων, φαρμάκων και χρημάτων όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες, αφού ανακοινώθηκαν σημεία συγκέντρωσης για ανθρωπιστική βοήθεια σε μία προσπάθεια στήριξης του Ουκρανικού λαού.
Η Κάλια Ελευθερίου η οποία είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε ότι θέλησε να στείλει την δική της βοήθεια και μέσα από ένα insta story έστειλε και το δικό της μήνυμα.
Συγκεκριμένα ανέβασε στιγμιότυπο από την υπεραργορά και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις τροφές που μπορούν να αγοράσουν για να προσφέρουν, έστω και την πιο μικρή βοήθεια, μιας και όπως σημειώνει αρκετοί μπορούμε να το κάνουμε αυτή την στιγμή.
Στη συνέχεια ανέβασε κάποια βιντεάκια στα οποιά εξηγεί ότι δεν θέλει “μπράβο” για την κίνησή της αυτή, αλλά θέλει να επηρεάσει τους ακόλουθούς της θετικά.
Διαβάστε περισσότερα για την εκστρατεία ΕΔΩ.


