Συνέντευξη στο Πρωινό του Αντ1 και στον δημοσιογράφο Γιάννη Μαλλιαρό, παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 22/9 ο Στέφανος Κασσελάκης.
Μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τη δημοσιότητα που έχει πάρει, εαν επηρεάζεται από αρνητικά δημοσιεύματα προς το πρόσωπό του και για την απόφαση του να έρθει στην Ελλάδα:
Διαβάστε επίσης Έξαλλος ο Στέφανος Κασσελάκης: Άγνωστη κυρία μίλησε “ως γιαγιά του” στην εκπομπή του Λιάγκα
«Η εικόνα, η δημοσιότητα, η λάμψη, όλα αυτά ξεθωριάζουν. Εδώ είναι η πατρίδα μου και θέλω να αφήσουμε μία παρακαταθήκη για την επόμενη γενιά. Όπως άφησε ο Αλέξης Τσίπρας για τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχω έρθει για να προσφέρω ό,τι μπορώ στον τόπο. Και οι δυο μας. Δεν είμαι μόνο εγώ. Και ο Τάιλερ έχει πάρει την απόφαση να προσφέρουμε μαζί στην πατρίδα μου, ήταν οικογενειακή απόφαση να το κάνουμε. Πάντα με στηρίζει» είπε χαρακτηριστικά ο Κασσελάκης.
Ενώ εξήγησε και τη δουλειά που έχει ο Τάιλερ στην Αμερική. «Ο αμερικάνικος τίτλος του είναι το αντίστοιχο ελληνικό Παθολόγος Γιατρός. Μπορεί να κάνει επεμβάσεις, να συνταγογραφεί κτλ. Άρχισε ως νοσηλευτής. Ο Τάιλερ έχει ξοδέψει αρκετά χρόνια της ζωής του στα νοσοκομεία. Όταν είχαμε τα lockdowns ήταν στην πρώτη γραμμή στη Νέα Υόρκη. Εγώ τον πήγαινα κάθε βράδυ στο νοσοκομείο, γιατί έκανε τη βραδινή βάρδια. Και τι μπόνους πήρε; Μηδέν. Είναι ένας καταξιωμένος άνθρωπος για την ηλικία του στην ιατρική. Ο Τάιλερ μου έδειξε τι πάει να πει πραγματική ενσυναίσθηση» πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

