Η Κατερίνα Καινούργιου συχνά εκφράζει τη συμπάθειά της μέσω της εκπομπής της για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη από το «Survivor».
«Εμένα με ενδιαφέρει ότι στον Μάριο μου καμία δεν έστειλε… ξαφνικά θα με δει κοντά του «Καλησπέρα Μάριε… είμαι το κορίτσι σου όταν βγεις… ξέρεις»!, σχολίασε με χαριτωμένο τρόπο στο «Φτιάξε Καφέ».
Ωστόσο η παρουσιάστρια στη σημερινή εκπομπή της ανέφερε ότι έχει δεχθεί αρκετές επιθέσεις από το φαν κλαμπ του Μάριου Πρίαμου επειδή του έχει ιδιαίτερη αδυναμία.
«Έχω δεχθεί επιθέσεις από χτες από το φαν κλαμπ του Μάριου Πρίαμου, «άσε κάτω τον Μάριο», κορίτσια μου, εδώ πέρα λέμε και κάποια πράγματα χιουμουριστικά, δεν πειράζει, δεν τσακώνομαι εγώ για άντρα, σας τον χαρίζω, θα βρω κάποιον άλλο εγώ, θα βρω την άκρη μου εγώ!», είπε χαρακτηριστικά.

