Έτσι ευχήθηκε στην κόρη της.
Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την Κάτια Θεοδότου, αφού τέτοια μέρα έφερε στον κόσμο την μεγάλη της κόρη Ελίνα.
Διαβάστε επίσης: Ελίνα & Κάτια Θεοδότου: Η γυμναστική που κάνουν και διατηρούν το καλλίγραμμο σώμα τους
Η γνωστή σοσιαλιτέ του νησιού η οποία είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχήθηκε με τα πιο γλυκά λόγια στην κόρη της με μια φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram.
Διαβάστε επίσης: Κάτια Θεοδότου: Χορεύει ζεϊμπέκικο και εντυπωσιάζει (βίντεο)
“Χρόνια πολλά στον άγγελο μου σε λατρεύω” έγραψε ενώ μητέρα και κόρη έχουν άψογες σχέσεις και συχνά πραγματοποιούν μαζί και βραδινές εξόδους.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Παρίσι, με αφορμή τον φαντασμαγορικό γάμο της Άντια Στυλιανού με τον αγαπημένο της Θεόδωρο Μανιταρά.
Διαβάστε επίσης: Άντια Στυλιανού – Θεόδωρος Μανιταράς: Ο λαμπερός γάμος τους στο Παρίσι μέσα από βίντεο και εικόνες


