Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου επέστρεψε στην ρουτίνα και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις μετά το σύντομο ταξίδι της στο Παρίσι. Μάλιστα η ίδια χθες δημοσίευσε και μια σειρά από insta stories που τη βλέπουμε να ποζάρει στο studio του Sfera όπου την ακούμε καθημερινά από τις 14:00-16:00.
Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου εκτός από σωστή επιχειρηματίας είναι και τέλεια μητέρα, αφού όπως είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της κατά την οποία μίλησε για τον χωρισμό της «Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα είμαι κάθε μέρα και καλύτερα και για μένα και για τα μωρά μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δούνε τα μωρά μου κλαμένη, στεναχωρημένη».
Η ίδια, σήμερα το πρωί δημοσίευσε ένα story στο οποίο βλέπουμε ξεκάθαρο το πρόσωπο του μικρού της γιου, Νικολά, ο οποίος όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία έχει μεγαλώσει πολύ.

Nikolas

