Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους.
Υπό άκρα μυστικότητα παντρεύτηκαν τελικά το απόγευμα της Δευτέρας (12/10) η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας. Στο πλευρό τους στην όμορφη Ύδρα βρέθηκαν καλεσμένοι μόνο 10 άτομα συγγενείς και αγαπημένοι φίλοι.
Μεταξύ αυτών ο Πάνος Μουζουράκης, η Ευγενία Σαμαρά, η Κατρίνα Τσάνταλη και ο Δημήτρης Μοθωναίος. Το ζευγάρι είχε τέσσερα χρόνια σχέση και έκαναν το επόμενο βήμα, με πολιτικό γάμο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο γάμος τους τελέστηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα σε μεγάλο ξενοδοχείο από τον αντιδήμαρχο του νησιού.
Η είδηση του γάμου τους κατάφερε να κρατηθεί μυστική μέχρι και την τελευταία ημέρα, ωστόσο αρκετά ήταν τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να παντρεύονται μυστικά. Πάντως επιθυμία και των δυο ήταν αυτή η στιγμή να είναι μόνο δική τους, χωρίς δημοσιογράφους και φωτογράφους.
Μάλιστα κανόνισαν μέσω τρίτων ατόμων να ευχαριστήσουν τους δημοσιογράφους που ταξίδεψαν μέχρι εκεί κερνώντας τους γλυκά και ενημερώνοντας τους ότι δεν θα βγουν από τον χώρο για να φωτογραφηθούν.
Όσον αφορά το νυφικό της Τόνιας, η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποκάλυψε στην εκπομπή Mega Καλημέρα πως η ηθοποιός φορούσε ένα Mi-Ro λευκό, πολύ λιτό και απλό.
Το ζευγάρι επέλεξε μια μπομπονιέρα-πουγκί, η οποία συνοδευόταν με ένα γλαστράκι που έγραφε: «Ευχαριστούμε πολύ, Κωστής & Τόνια, 11-10-2021».
Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους, έχουν ήδη κυκλοφορήσει:






