Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όπως και όλοι οι συντελεστές του MasterChef αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό λόγω κορονοϊού και φυσικά το… διασκεδάζει!
Τι ακριβώς κάνει; Επιδεικνύει ένα άλλο μεγάλο ταλέντο του μακριά από τις κουζίνες και τα γκουρμέ πιάτα ή τα τηλεοπτικά πλατό.
Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η καλλιτεχνική του φύση μιας και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λατρεύει και τη μουσική.
Έτσι, πήρε την κιθάρα του και άρχισε να τραγουδάει την αγαπημένη επιτυχία του αξέχαστου Λουκιανού Κηλαηδόνη, το “Θα κάτσω σπίτι”.
Μάλιστα, ο αγαπημένος σεφ ήταν πραγματικά πολύ καλός στην ερμηνεία του μέχρι που τον διέκοψε ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα του στην οποία συνέστησε επίσης να… κάτσει σπίτι.

