HomeTALK OF THE TOWNJUICYΛευτέρης Πανταζής: Η φωτογραφία με την Κόνι σε παιδική ηλικία και οι ευχές λίγο πριν τον γάμο της

Λευτέρης Πανταζής: Η φωτογραφία με την Κόνι σε παιδική ηλικία και οι ευχές λίγο πριν τον γάμο της

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανεβούν η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης στις 9 Ιουλίου.

Αυτό τον γάμο όμως τον περιμένει με ανυπομονησία και ο Λευτέρης Πανταζής ο οποίος θέλει να καμαρώσει την κόρη του νύφη.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής και τρυφερός πατέρας πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια ανάρτηση ξεκινώντας τις γαμήλιες ευχές.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία αγκαλιά με την Κόνι Μεταξά όταν εκείνη ήταν ακόμη μικρό κοριτσάκι.

Λευτέρης Πανταζής – Τι έγραφε στην ανάρτησή του;
«Παιδί μου έρχεται η σημαντικότερη μέρα τις ζωής σου με τον αντρούλη σου και είμαι ο ποιο ευτυχισμένος μπαμπάς του κόσμου!!!Να ζήσετε και να είστε ευτυχισμένοι!!!» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Λεύτερης Πανταζής.

Διαβάστε επίσης: Κόνι Μεταξά: Η τελευταία πρόβα νυφικού λίγες μέρες πριν τον γάμο

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

Lepa Official 291672368 543621647540640 4907030919630171752 N
Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends