Συγκινήθηκε on air και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Ο λόγος για τη Βασιλική Χατζηαδάμου, που στο καινούριο επεισόδιο της εκπομπής της, «Όσο υπάρχουν τραγούδια», λύγισε με μία ερμηνεία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασιλική Χατζηαδάμου: Λίγες μέρες πριν από την τηλεοπτική επιστροφή της μιλά για όλα
Συγκεκριμένα, η Σοφία Παπαζόγλου, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, τραγούδησε το κυπριακό τραγούδι «Γιασεμί» προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στο στούντιο.
«Με κατασυγκίνησες πραγματικά…» είπε η παρουσιάστρια στη Σοφία Παπαζόγλου.
Πάρτε μία γεύση από το επειδόσιο που θα προβληθεί αυτό το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου στις 21.15:
Μπορείτε να ακούσετε τις μουσικές επιλογές της Βασιλικής Χατζηαδάμου, ανάμεσά τους και τραγούδια που της προκαλούν συγκίνηση, στην εκπομπή της «Μουσική Αυλαία» στον Active 107.4 & 102.5. Η Βασιλική βρίσκεται στο στούντιο του Active από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Συντονιστείτε!


