Στο μαγευτικό Ντουμπάι βρίσκεται αυτές τις μέρες το ερωτευμένο ζευγάρι και μαζί τους είναι και ο μικρός Σοφοκλής, ο οποίος απολαμβάνει τις πρώτες του καλοκαιρινές διακοπές.
Μαρία Κορτζιά και Πιέρος Σωτηρίου φαινεται να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης αφού καθημερινά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσα από διάφορα insta stories αρκετά στιγμιότυπα, τόσο από τις βόλτες τους το βράδυ, όσο και τις πρωινές τους εξορμήσεις, αλλά και την πανοραμική θέα από το ξενοδοχείο τους.
Διαβάστε επίσης: Μαρία Κορτζιά – Πιέρος Σωτηρίου: Οι εντυπωσιακές εικόνες από το μαγευτικό Ντουμπάι
Χθες πάντως η ραδιοφωνική παραγωγός του Kiss FM ανέβασε μία υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία από γνωστή παραλία στο Ντουμπάι και σε αυτήν βλέπουμε την ίδια να ποζάρει στο πλευρό του αγαπημένου της ο οποίος κρατά στην αγκαλιά του τον γιο τους.
Όπως θα δείτε είναι και οι τρεις στυλάτοι, με τα bucket hat και απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές ενώ προσπαθούν να χαρίσουν στον μικρό Σοφοκλή τις πιο όμορφες και μαγευτικές, πρώτες του διακοπές!
View this post on Instagram


