HomeTALK OF THE TOWNJUICYΜαρία Μενούνος: «Την αγαπώ τόσο πολύ, που δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις»

Μαρία Μενούνος: «Την αγαπώ τόσο πολύ, που δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις»

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει εδώ και δύο μήνες περίπου η Μαρία Μενούνος, η οποία απέκτησε το πρώτο της παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας.

Διαβάστε επίσης Μαρία Μενούνος: Φωτογραφίζει τον σύζυγό της, με την 1,5 μηνών κορούλα τους

Η γνωστή παρουσιάστρια, κατά καιρούς, είχε μιλήσει ανοιχτά για τις αποτυχημένες προσπάθειες που είχε στο να αποκτήσει παιδί, αλλά και την απόφασή της να προχωρήσει τη διαδικασία, μέσω παρένθετης μητέρας.

Στο πλευρό της διαρκώς, ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο, με τον οποίο στις αρχές του καλοκαιριού, επισκέφτηκαν τη χώρα μας, ανεβάζοντας φωτογραφίες στα social media.

Διαβάστε επίσης Η Μαρία Μενούνος εξομολογείται για την μητρότητα: «Eίμαι τόσο ερωτευμένη μαζί της»

Πλέον οι δυο τους έχουν επιστρέψει στην Αμερική και απολαμβάνουν στο έπακρο το νέο τους ρόλο ως γονείς. Η Μαρία Μενουνός μάλιστα, μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό της, σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες με το μικρό της αγγελούδι.

Τη Δευτέρα 21 Αυγούστου, δημοσίευσε με νέα φωτογραφία με την πριγκίπισσά της, στην οποία τις βλέπουμε να ποζάρουν αγκαλιά σε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο.

«Την αγαπώ τόσο πολύ, που δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις», έγραψε η Μαρία Μενούνος στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Mariamenounos

Πηγή: Τlife.gr

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends