Συνέντευξη στην δημοσιογράφο Αναστασία Γεωργίου και το περιοδικό Down Town που κυκλοφόρησε χθες Κυριακή μαζί με τον Φιλελεύθερο παραχώρησε η Μαριλένη Σταύρου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση με τον σύζυγό της.
Διαβάστε επίσης Μαριλένη Σταύρου: «Είμαι πολύ υπέρ της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης από νωρίς»
Άλλα ζευγάρια θα απέφευγαν να δουλεύουν μαζί, όμως εσύ και ο σύζυγός σου, Πέτρος Σολωμού, θα έλεγα ότι το επιδιώκετε. Αν δεν κάνω λάθος, συνεργάζεστε και στο νέο του τηλεοπτικό βήμα, στο ΡΙΚ, σωστά;
Ισχύει. Με τον Πέτρο είμαστε αυτό λέμε, η ισχύς εν τη ενώσει. Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον, επειδή παρατηρούμε και φροντίζουμε διαφορετικά πράγματα. Είναι ωραίο να συνεργάζεσαι με έναν άνθρωπο που θαυμάζεις, εμπιστεύεσαι απόλυτα και μοιράζεστε το ίδιο όραμα.
Ποια στοιχεία του είναι αυτά που θεωρείς ότι σε συμπληρώνουν, τόσο στη δουλειά όσο και σε προσωπικό επίπεδο;
Είναι πολλά, μικρά και μεγάλα. Από τα πιο πρακτικά, όπως η εμπειρία και η γνώση του, μέχρι το δυνατό ένστικτο και η θετική του ενέργεια.
Διαβάστε επίσης Μαριλένη Σταύρου: «Άφησα πίσω μου τα ΜΚΔ και τις πικρόχολες θείες»

