HomeTALK OF THE TOWNJUICYΝέα σύννεφα στον γάμο των Bennifer: «Δεν είναι ευτυχισμένος, έχει γίνει η μαριονέτα της»

Νέα σύννεφα στον γάμο των Bennifer: «Δεν είναι ευτυχισμένος, έχει γίνει η μαριονέτα της»

Δεν είναι όλα ρόδινα στον γάμο του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μόλις πριν από τρεις μήνες, μετά την αναζωπύρωση της σχέσης των περασμένων ετών.

Πηγές κοντά στο ζευγάρι ανέφεραν στη «Marca» ότι η JLo έχει τον Άφλεκ υπό πολύ αυστηρό έλεγχο και ότι εκείνος είναι ουσιαστικά «σαν μαριονέτα για εκείνη». Αυτό αρχίζει να επηρεάζει την ψυχική ευεξία του ηθοποιού και γι’ αυτό θέλει ήδη να φύγει από τη σχέση, γράφει το δημοσίευμα.

Ο Μπεν Άφλεκ «δεν είναι 100% ευτυχισμένος» με την Τζένιφερ Λόπεζ

Οικογένεια και φίλοι από το περιβάλλον του ηθοποιού είπαν στο περιοδικό Heat World ότι ανησυχούν για την ευημερία του, καθώς αισθάνονται ότι μετά τους πρώτους μήνες του γάμου του με την Τζένιφερ Λόπεζ, «δεν είναι 100% ευτυχισμένος».

«Όλοι, συμπεριλαμβανομένου του Μπεν, ήξεραν τι συνεπαγόταν ο γάμος της Τζένιφερ, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι 100% χαρούμενος όταν φαίνεται τόσο άβολος και χαμένος. Έγινε η μαριονέτα της JLo, όπως όλοι οι άλλοι πριν από αυτόν», λένε.

Οι δηλώσεις ήρθαν ως απάντηση στις τελευταίες εικόνες των παπαράτσι, που έδειχναν τον ηθοποιό να φαίνεται πολύ πεσμένος, καθώς περπατούσε στο Λος Άντζελες.

Πηγή: iefimerida.gr

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends