Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε διάσημος μέσα σε μια μέρα αφού, εξαιτίας μιας sexy φωτογραφίας του την ώρα που ο… Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος τού φορούσε τον σταυρό, την ημέρα των Θεοφανείων στην Κωνσταντινούπολη, έγινε talk of the town στα social media σε χρόνο dt.


Εννοείται πως, ως περιοδικό, άλλο που δεν θέλαμε γι’ αυτό και δεν χάσαμε την ευκαιρία να φωτογραφίσουμε «το sexy αγόρι των Φώτων», όπως τον είχαμε βαφτίσει, σ’ ένα από τα επόμενα τεύχη μας – μια φωτογράφηση διά χειρός του σπουδαίου Βαγγέλη Κύρη που θύμιζε πίνακες του El Greco. «Δεν ξέρω αν τα πήγα καλά στη φωτογράφηση, βλέπετε δεν είναι αυτή η δουλειά μου, δεν ξέρω πώς να κάτσω, πώς να στηθώ, πώς να κοιτάξω τον φακό», μας είχε πει τότε στο στούντιο, μετά το πέρας της φωτογράφησης κι αυτός ο συνεσταλμένος χαρακτήρας του, έκανε ακόμα πιο sexy τη μάτσο εικόνα του. Οι μήνες πέρασαν και ο Νίκος μπήκε ξανά στο στούντιο πρόσφατα, αυτή τη φορά ως μοντέλο, μιας και επιλέχθηκε να διαφημίσει τη νέα σειρά εσωρούχων Modus Vivendi.


Και πάλι μπροστά στον φακό του Βαγγέλη Κύρη, ο οποίος εμπνεύστηκε το concept από τη δουλειά του Caravaggio. Και, εννοείται, πως εμείς δεν θα χάναμε την ευκαιρία να ομορφύνουμε το τεύχος, προσθέτοντας λίγη ακόμα τεστοστερόνη στις σελίδες μας.

