HomeTALK OF THE TOWNJUICYΝίκος Βέρτης: «Το πρότυπο του κάθε άντρα...είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μαμάς του»

Νίκος Βέρτης: «Το πρότυπο του κάθε άντρα…είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μαμάς του»

Συνέντευξη τύπου σε όλα τα ΜΜΕ παραχώρησε ο αγαπημένος τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, με αφορμή την καλοκαιρινή του περιοδεία που θα γίνει για τα 20χρόνια πορείας του στον χώρο της μουσικής.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και μίλησε για τα στοιχεία που θέλει να έχει η γυναίκα που θα είναι στο πλευρό του. «Πληρότητα θα νιώσω όταν καταφέρω να φέρω τη ζωή μου σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς. Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή, προσωπική. Δε μου αρέσει να με συνδυάσουν με μια σχέση παρά μόνο με τη μουσική μου. Φυσικά είχα σχέσεις στη ζωή μου και φυσικά μπορεί να έχω σχέσεις. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος είμαι.

Την κοπέλα, τη γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, πρέπει να την προστατεύσω γιατί, δεν είναι ωραίο, αν η γυναίκα αυτή δεν είναι γνωστή, να της φορέσω μια σφραγίδα στη πλάτη. Μου αρέσει η γυναίκα, να είναι γυναίκα. Μη το πάρετε αρνητικά, δε θέλω να ακουστεί σκληρό. Αλλά, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω, είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μαμάς του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι και μου στρώνει το κρεβάτι, με μάλωνε γιατί μπορεί να πετούσα τα παπούτσια μου… Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας, να έχει μερικά από τα στοιχεία της μητέρας μας…»

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends