HomeTALK OF THE TOWNJUICYΟ Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ έχει για κατοικίδια πόνι και γαϊδουράκι

Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ έχει για κατοικίδια πόνι και γαϊδουράκι

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έχει δυο πολύ ιδιαίτερα κατοικίδια και δεν διστάζει να τα παίρνει μαζί του ακόμη και στην δουλειά.  

Ο 72χρονος ηθοποιός δημοσίευσε ένα αστείο βίντεο με τους δυο τετράποδους φίλους του, LuLu και Whiskey, ένα μίνι γαϊδουράκι και ένα μίνι πόνι, τα οποία καθοδηγούσε προς το γραφείο του, πριν ξεκινήσει τις καθημερινές του υποχρεώσεις, με τα ζώα να περπατούν χαλαρά στους διαδρόμους.  

Το βίντεο είναι ντυμένο με το τραγούδι «My Best Friend» των Queen και σε αυτό φαίνεται μεταξύ άλλων ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ να ταΐζει τα ζωάκια του, ενώ κάθεται στο γραφείο. «Αυτή τη φορά έφερα μαζί και την LuLu», έγραψε στη λεζάντα ο ίδιος.

View this post on Instagram

This time I brought LuLu too.

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends