Λίγες μόλις μέρες μετά την είδηση πως ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου δεν είναι πια ζευγάρι ύστερα από 12 χρόνια γάμου, ο παρουσιαστής έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για την απόφασή τους να δημοσιοποιήσουν τον χωρισμό τους.
«Μας τηλεφώνησαν από την εφημερίδα, μας ρώτησαν και θεωρήσαμε ότι δεν θα έπρεπε να απαντήσουμε λέγοντας ψέματα. Χώρια που είχαν αρχίσει να γράφονται διάφορα δεξιά και αριστερά και δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνεται αυτό» είπε ο παρουσιαστής και συμπλήρωσε: «Άλλωστε, με την Σοφία θα μας ενώνει μια μεγάλη αγάπη, έχουμε δυο παιδιά, είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και όλα μια χαρά».
Παρόλα αυτά, απέφυγε να μιλήσει για την την κοπέλα με την οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πέρασε μαζί της τις καλοκαιρινές του διακοπές.«Δεν θα σχολιάσω απολύτως τίποτα, για όλα αυτά δεν πρόκειται να σου πω απολύτως τίποτα. Ποτέ δεν έκανα θέμα τη ζωή μου στα περιοδικά και δεν θα το κάνω τώρα».


