HomeTALK OF THE TOWNJUICYO ιδιοκτήτης της Διαχρονικής Μουσικής Σκηνής πέρασε στο «The Voice»

O ιδιοκτήτης της Διαχρονικής Μουσικής Σκηνής πέρασε στο «The Voice»

Ο Χρίστος Θεοδώρου, ιδιοκτήτης της Διαχρονικής Μουσικής Σκηνής στη Λευκωσία, κατά τη διάρκεια των μουσικών βραδιών που διοργανώνει στο χώρο του με γνωστά ονόματα της Κύπρου και της Ελλάδας, δεν έχει διστάσει να τραγουδήσει κι εκείνος επί σκηνής, εντυπωσιάζοντας με το ταλέντο του.

Όπως είχε γίνει γνωστό την προηγούμενη εβδομάδα, ο Χρίστος πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στο The Voice.

To επεισόδιο με τη συμμετοχή του προβλήθηκε χθες, δίνοντας και την απάντηση για την πορεία του στο talent show.

Ο Χρίστος Θεοδώρου τραγούδησε το Εν Λευκώ της Νατάσσας Μποφίλιου, εντυπωσιάζοντας με τη φωνή του τον Κωστή Μαραβέγια και τον Πάνο Μουζουράκη που πάτησαν το κόκκινο κουμπί.

Εγώ γύρισα όχι μόνο για  να προκρίνω τη φωνή σου αλλά και για να προκρίνω τον τρόπο που διασκεύασες το τραγούδι, είπε ο Κωστής Μαραβέγιας, ενώ ο Πάνος Μουζουράκης αστειεύτηκε λέγοντας «Αφεντικούλι; Πάλι καλά που γύρισα!»

Δείτε όλα όσα έγιναν στο πλατό:

https://www.youtube.com/watch?v=0F6gbe6qb4Q

 

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends