Σαν ένα παραμύθι, όπως ακριβώς τον είχε φανταστεί ήταν ο γάμος της Δούκισσας Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο. Η παρουσιάστρια του Ant1, μετά το τέλος του So you think you can dance, ξεκουράστηκε στο πατρικό της και πρωί πρωί ταξίδεψε με την μητέρα της για το νησί των ανέμων.
Αφού χαλάρωσε με φόντο το απέραντο γαλάζιο και έκανε την ηλιοθεραπεία της, η όμορφη Δούκισσα αφέθηκε στα χέρια των ειδικών και έγινε μια κούκλα για να πάει στην εκκλησία.
Μάλιστα, στις προετοιμασίες φορούσε ένα μπλουζάκι με σχέδιο/καρικατούρα της ίδιας και του συντρόφου της.
Το μακιγιάζ της ανέλαβε ο συνεργάτης της από το show του Ant1 και καλός της φίλος Παντελής Τουτουντζής: «Η πιο σημαντική και συγκινητική στιγμή της συνεργασίας μας. Να ζήσετε αγαπημένη μου Δούκισσα», έγραψε στο προφίλ του στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία από την προετοιμασία της νύφης.

Μετά το μακιγιάζ και τα μαλλιά όμως, η Δούκισσα φόρεσε το πανέμορφο πριγκιπικό νυφικό που σχεδίασε για εκείνην η Σήλια Κριθαριώτη, έβαλε το πέπλο της και έφυγε για την εκκλησία.
Δες το νυφικό της Δούκισσας, από τις πρόβες στο ατελιέ της Σήλιας:


Η όμορφη παρουσιάστρια του Ant1 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένη νυφούλα, έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της. Το μυστήριο έγινε στο εκκλησάκι στην εξοχική κατοικία του πατέρα του γαμπρού, Σάββα Θεοδωρίδη και το ζευγάρι έλαμπε από χαρά.
https://www.youtube.com/watch?v=TZUDugVJJMw&t=125s
Μετά από ένα τρυφερό love story, οι δυο τους πήραν τη μεγάλη απόφαση και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έχοντας στο πλευρό τους τις οικογένειές τους, τα αγαπημένα τους πρόσωπα και λίγους φίλους.Οι κουμπάροι του ζευγαριού είναι οι τέσσερις αγαπημένοι φίλοι τους, ανάμεσα στους οποίους και η Χριστίνα Καλκαβούρα, μια από τις τρεις φίλες της παρουσιάστριας που της είχαν οργανώσει surprise bachelorette πάρτι στα τέλη Μαρτίου στην Ιταλία.
Μετά το μυστήριο, το νιόπαντρο ζευγάρι, επέλεξε να χορέψει στον πρώτο του χορό στη γαμήλια δεξίωση, ένα κλασικό βαλς εκπλήσσοντας τους παρευρισκόμενους.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο γαμήλιο πάρτι το συγκρότημα “Μέλισσες”είναι αυτό που ανέλαβε τη διασκέδαση των καλεσμένων.

