HomeTALK OF THE TOWNJUICYΟ Θανάσης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» αποκαλύπτει: «Όταν ψωνίστηκα ο πατέρας μου...»

Ο Θανάσης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» αποκαλύπτει: «Όταν ψωνίστηκα ο πατέρας μου…»

Ο Άρης Τσάπης, ο οποίος έγινε γνωστός από την αγαπημένοι σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί», μεγάλωσε και αποκαλύπτει για την «απότομη προσγείωση», τα δύσκολα παιδικά χρόνια με τους γονείς του όταν έφυγαν από Αλβανία για να χτίσουν μια νέα ζωή στην Ελλάδα αλλά και την επιτυχία του στην τηλεόραση τότε στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου και της Κατερίνας Λέχου.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη ο Άρης Τσάπης άνοιξε την καραδιά του και μεταξύ άλλων μίλησε με ειλικρίνεια για την ξαφνική επιτυχία που ήρθε από την σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε αλλά και τα δύσκολες παιδικές αναμνήσεις που έχει.

Μέσα σε όλα, όμως, ο Άρης Τσάπης περιέγραψε με ειλικρίνεια τα δύσκολα χρόνια των γονιών του που ήρθαν από την Αλβανία στην Ελλάδα για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Πιο συγκεκριμένα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως αναγκάστηκαν να ζουν σε ένα σπίτι μαζί τρεις οικογένειες στη Νέα Ιωνία.

thanasis

«Γεννήθηκα στην Αυλώνα της Αλβανίας και ήρθα στην Ελλάδα όταν ήμουν δυόμιση. Όταν πρωτοήρθαν οι γονείς μου στην Ελλάδα ήμουν μικρός, δεν θυμάμαι πολλά πράγματα. Είναι δύσκολο για κάποιον οικονομικό μετανάστη να έρχεται και να αρχίζει τη ζωή του από το 0. Γιατί ουσιαστικά από 0 την αρχίζει. Οπότε, από τη στιγμή που ήρθαν όλοι, γιατί δεν ήρθαμε μόνο εμείς αλλά και θείοι και θείες μου, προσπαθούσαν να τα βγάλουν πέρα κάπως. Τώρα, να πληρώνεις ενοίκιο για κάποιον που δεν έχει στον ήλιο μοίρα μόνος είναι λίγο δύσκολο. Μέναμε, το θυμάμαι ακόμα, σε ένα σπίτι με αυλή έξω τρεις οικογένειες με την τουαλέτα να είναι στην αυλή. Ούτε καν μες στο σπίτι» δήλωσε.

«Όταν η μητέρα μου έμαθε ότι περιμένει δίδυμα, σκεφτόταν να ρίξει το ένα παιδί γιατί δεν θα μπορούσαμε να τα βγάλουμε πέρα» πρόσθεσε ο νεαρός ηθοποιός. «Για μια οικογένεια που δεν έχει στον ήλιο μοίρα είναι μεν χαρά αλλά είναι και σκέψεις χιλιάδες μέσα της».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends