HomeTALK OF THE TOWNJUICYΟι 21 δημόσιες εμφανίσεις της Κέιτ Μίντλετον μέσα σε 4 μέρες (εικόνες)

Οι 21 δημόσιες εμφανίσεις της Κέιτ Μίντλετον μέσα σε 4 μέρες (εικόνες)

Της Εύας Βλαχάβα

Είκοσι μία δημόσιες εμφανίσεις σε μόλις τέσσερις ημέρες σίγουρα αποτελούν ένα βεβαρημένο πρόγραμμα για τον καθένα, πόσο μάλλον για την Κάθριν Μίντλετον, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Παρόλα αυτά, η δούκισσα του Κέιμπριτζ κατά την περιοδεία της στη Σουηδία και τη Νορβηγία μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ ανταποκρίθηκε θαυμάσια, δείχνοντας πιο κεφάτη από ποτέ.

Τόσο στη Στοκχόλμη όσο και στο Όσλο τα μέλη των βασιλικών οικογενειών, αλλά και οι πολίτες, περίμεναν το αγαπημένο ζευγάρι της βρετανικής μοναρχίας με ανοιχτή αγκαλιά. Αδιάψευστοι μάρτυρες οι φωτογραφίες, στις οποίες είναι εμφανής ο ενθουσιασμός του ζευγαριού, που πήρε μια καλή γεύση από τη ζωή στην παγωμένη σκανδιναβική χερσόνησο.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν Μίντλετον, μαζί με τους πρίγκιπες Βικτόρια και Ντάνιελ της Σουηδίας, αλλά και το διάδοχο του Νορβηγικού θρόνου, Χάκον, και τη σύζυγό του, Μέτε-Μάριτ, δοκίμασαν ντόπιες γεύσεις, συμμετείχαν σε παραδοσιακά αθλήματα και δραστηριότητες των βορείων χωρών, επισκέφθηκαν κέντρα τεχνολογίας, ενώ βρήκαν και λίγο χρόνο για αγορές αναμνηστικών για τα δύο παιδιά τους, πρίγκιπα Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ. Φυσικά, εκτός από το αθλητικό look της δούκισσας του Κέιμπριτζ, λόγω καιρού αλλά και σχετικών δραστηριοτήτων, υπήρξε χώρος και για λαμπερές εμφανίσεις.

Μία από αυτές ήταν η δεξίωση που παρέθεσε η βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας στο παλάτι του Όσλο, όπου η Κάθριν Μίντλετον φόρεσε ένα nude φόρεμα Alexander McQueen, ενώ εντυπωσίασε και με το ασιατικής επιρροής φόρεμα Erdem στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του πριγκιπικού ζεύγους ο Βρετανός πρέσβης στη Σουηδία.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends