HomeTALK OF THE TOWNJUICYΟι Ελληνίδες σχεδιάστριες που αγαπούν οι αδελφές Kardashian και Hadid

Οι Ελληνίδες σχεδιάστριες που αγαπούν οι αδελφές Kardashian και Hadid

Οι ντουλάπες τους έχουν το μέγεθος ενός κανονικούς διαμερίσματος και οι τσάντες που κρατούν κοστίζουν μερικά χιλιάδες δολάρια. Οι αδελφές Καρντάσιαν, όπως και οι αδελφές Χαντίντ είναι οι γυναίκες που επηρεάζουν περισσότερο από οποιεσδήποτε άλλες τον κόσμο της μόδας.

Κάθε ρούχο τους γίνεται trend, κάθε μακιγιάζ ή χτένισμα αντιγράφεται κατευθείαν και όλοι οι διάσημοι σχεδιαστές είναι φίλοι τους.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως, είναι πως δύο Ελληνίδες σχεδιάστριες έχουν καταφέρει να γίνουν από τις αγαπημένες των Καρντάσιαν και Χαντίντ. O λόγος για την Κόνι Δρίτσα και την Χαρίσα Τρίκου τα ρούχα των οποίων εντυπωσίασαν εξ’ αρχής τις Καρντάσιαν, γιατί εφάρμοζαν ιδανικά και τόνιζαν τις χυμώδεις καμπύλες τους.

ellinides

Οι δύο ξαδέλφες δημιούργησαν την μάρκα BOSSA πριν δύο χρόνια στην Αυστραλία και από τότε τα φορέματά τους έχουν γίνει σήμα κατατεθέν των Καρντάσιαν και όχι μόνο.

Οι Ελληνίδες έφεραν ξανά στην μόδα τα κολλητά midi bodycon φορέματα, τα κορμάκια με σέξι κοψίματα, τα τοπ μπουστιέ, αλλά και τα τσόκερ.

kimb

Η μάρκα ρούχων BOSSA έχει μάλιστα γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στον κόσμο των διασήμων, καθώς πέρα από τις τηλεπερσόνες, η Κόνι Δρίτσα και η Χαρίσα Τρίκου έχουν ντύσει τη Ριάνα, τη Σελένα Γκόμεζ, την Έμιλι Ραταϊκόφσκι και τις Χαντίντ.

hadid

Οι ρίζες με Ελλάδα και η συμμετοχή στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης
Μπορεί να έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αυστραλία, αλλά οι ιδρύτριες της BOSSA έχουν ρίζες από την Κοζάνη και το Πόρτο Ράφτη, καθώς οι γονείς τους κατάγονται από εκεί. Η ιδέα της εταιρείας ξεκίνησε στις αρχές του 2014 όταν αποφάσισαν να κάνουν πραγματικότητα το παιδικό τους όνειρο, να ιδρύσουν τη δική τους μάρκα ρούχων. Ξεκίνησαν με ένα σχεδιαστήριο ενός δωματίου και πλέον έχουν κεντρικά γραφεία και συνεργασίες με διεθνείς εταιρείες.

Οι ίδιες έχουν σπουδάσει σχέδιο μόδας και παρουσίασαν για πρώτη φορά της δημιουργίες τους με την BOSSA στην Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο.

kylie

Η μούσα τους Κάιλι Τζένερ και οι sexy-chic δημιουργίες τους
Ωστόσο, αυτή που έκανε πρώτη το brand παγκοσμίως γνωστό ήταν η Κάιλι Τζένερ, η οποία αν και συνήθως θέλει μέχρι και 300.0000 δολάρια για να ποστάρει ένα brand στο Instagram της, αποφάσισε να δείξει από μόνη της τις δημιουργίες των δύο Ελληνίδων.

Στη συνέχεια η Κιμ Καρντάσιαν έκανε 11 εκατομμύρια χρήστες να ακολουθήσουν την μάρκα BOSSA στο Instagram, φορώντας καυτά κορμάκια, μαγιό και φορέματα με μεγάλο ντεκολτέ.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends